Trendy, ispirace

Fashion blog



kosmeticblog@seznam.cz

Péče a vše o tetování

30.07.2014 19:33

Tento článek se bude týkat tetování. Tetování je krásné ale nesmíme jeho výběr uspěchat. Pokud nejste ještě plně rozhodnuti jaké tetování tak dobrá varianta je HENA která vydrží okolo pár týdnů až měsíc. Pokud jste si jíž tetování vybrali následuje výběr tetovacího studia. Na to si dejte pozor, před tím je dobré podívat se na různé recenze a případně se podívat na některé hotové práce studia.

Pokud máte i toto za sebou a recenze jsou dobré kontaktujte studio buď po telefonu nebo emilu, ale já doporučuji zajít si přímo do studia kde složíte zálohu a dohodnete se. Také si dobře studio prohlédněte aby bylo vše sterilní. Všímejte si aby tatér měnil tetovací jehlu a měl rukavice což je samozřejmostí. Rozhodně se zeptejte jaká je péče o tetování přímo tatéra. Stručně vám péči sdělím já- nejméně 14 dní po tetování by jste se neměli nijak dlouho koupat, nejlépe vůbec- proto doporučuji nedělat si ho v létě i protože tetování nesmí být vystavováno přímemu slunci(první týdny).Přímo u tatéra by jste měli dostat mastičku na tetování kterou se maže každý den, většinou i víckrát. Nezapomeňte- tetování NEDRBAT!

Ceny tetování se pohybují okolo 1000 Kč. Záleží na barvě, velikosti a náročnosti. Také hodě záleží na tom, jaké tetovací studio si vyberete. V luxusnějších studiích může stát i malý vzor 1500 Kč.

Co se týče bolesti, jistě ttování vždy trochu bolí ale podle toho co jsem slyšela není tak hrozné ale každý to má jinak. Také záleží na tom kde budete tetování mít, ale být vámi jsem klidná:)