Trendy, ispirace

Fashion blog



kosmeticblog@seznam.cz

Plavkový speciál

30.07.2014 20:00

Jedete k moři, je léto a vy nevíte jaké plavky si vybrat? Ispirujte se!:) Já osobně plavky nejraději kupuji v Calzedonii což je úžasná značka a určitě se na ni objeví recenze, ale pěkné plavky koupíte i v Hm, Reseved a dalších obchodech. Při koupi plavek se dívejte i na to aby vám slušela barva a hlavně střih! Což znamená aby vám dělali především hezký dekolt. Nedávno jsem si plavky prohlížela o poměrně se mi líbí retro plavky které teď dost frčí (spodní díl plavek má vysoký pas, vzory jsou většinou puntíky). :)

 Jednoduší vršek, hezkého střihu, barevnější spodek, tyrkysová je skvělá letní barva která nezklame a nevyjde z mody jelikož na opáleném tělě vypadá opravdu pěkně!

 Krásné a hravé. Pořádně barevnými plavkami nic nezkazíte a ukážete mladého, pozitivního ducha.

 Modro-bílé plavky jsou kombinací kterou zbožňuji. Jsou námořnické a právě tyto mají nádech retro stylu což se mi líbí. Kombinace proužků a puntíků múže být velmi efektní a brazilský střík kalhotek vypadá skvěle.

  Opět veselé a hravé plavky. Spodek s krajkou dělá hezký pas a zvírazní ho.

 Bílé plavky jsou asi nejlepší varianta pro opálené tělo. Krajky vám dodají romantický vzhled a udělají z vás něžnou dívku.

 Sexy černá má své kouzlo. Doporučuju ji zkombinovat se zlatými doplňkami.

Které se vám líbí? :)